Welkom bij ons design portfolio pagina.

Op deze pagina vind u voorbeelden van ons werk dat we mochten doen voor onze cliënten.

Product design portfolio,

Binnen ons product design portfolio vind u onder meer ons werk op het gebied van behuizingen voor electronica, behuizingen voor machines, robots en veel meer.
Soms zijn het onze eigen ideeën die we uitwerken, voornamelijk interieur gerelateerde producten zoals een lamp of kast.
Voor onze cliënten werken we aan diverse producten van melk-opschuimers tot koelkasten. bestaand of innovatief nieuw product wij vinden de uitdaging superleuk.

Mobility design portfolio,

Binnen ons mobility design portfolio vind u ontwerpen van interieur en exterieur van trams, treinen, vrachtwagens, auto’s en duikboten. Mobiliteit is echt onze passie. Of het nu brandstof, waterstof aangedreven of elektrische voertuigen zijn, als het beweegt vinden wij het leuk om het te ontwerpen.
Samen met U-boat Worx wonnen we de RedDot Best of the best concept award in de categorie Mobiliteit met NEMO een compacte maar zeer fraaie duikboot gemaakt in Breda. U vindt dit bijzondere ontwerp in ons U-boat worx design portfolio

Medical design portfolio,

Sinds 2008 werken we aan medische producten. Het begon met een koffie drink hulpmiddel voor mensen met reuma. Nu hebben we een bijzondere 3D printer gemaakt die in staat is om nieuwe draagbare medische producten te maken. Denk hierbij aan helmen voor mensen met epilepsie en spalken voor mensen met reuma. Met deze machine zijn we in de toekomst in staat om de medisch instrumentmaker te voorzien van digitaal gemaakte producten. Met als einddoel een betere pasvorm, hogere kwaliteit, hoger comfort en langere levensduur tegen een verlaging van hun kosten.

Tevens zijn we in staat om handwerk en de bijbehorende specialisten te ontlasten en het eenvoudige werk uit hun handen te nemen. Wat een mooi vooruitzicht is aangezien personeel op dit moment lastig te vinden is.

Wilt u meer informatie over deze machine en zijn mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op: +31 6 17544428

 

Wij zijn zeer trots dat we mogen werken voor onder andere:

Tata Steel, Imbema, Zuyd Hogeschool, U-boat Worx, 4DB, Provincie Noord Holland, Veronica, Infiniti, Mercedes Benz en vele anderen.